Over ons

Over Ik Blink Groep

De Ik Blink Groep werpt een kersverse blik op human resources. 

Missie

We helpen mensen en organisaties in de zoektocht naar goed werkgeverschap, talent, werk en geluk! Want iedereen verdient betekenisvol werk, of je nu op zoek bent naar werk, een bedrijf leidt of één van onze collega’s bent.

Betekenisvol werk geeft je een doel. Je voelt je gezien, gehoord en gewaardeerd. Het zorgt ervoor dat jij ergens écht op je plek zit en je volledig kunt ontplooien en ontwikkelen. Het gevolg? Jij bent in staat om uit te blinken. En dat is voor ons het ultieme. 

Visie 

We brengen kansen, kennis en talent binnen verschillende branches met elkaar in verbinding. Hiervoor laten we gebaande paden los, gebruiken we onze expertise en ons netwerk. We handelen met lef in de Europese markt. Om zo vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Onze kernwaarden

Onze missie en visie bepalen onze koers. Onze kernwaarden zeggen iets over onze drijfveren en maken onze bedrijfscultuur duidelijk. 

 

Mens centraal

We focussen ons op mensen. We kijken niet alleen naar een organisatie of talent. Maar focussen ons echt op de persoon erachter. Zodat we de unieke behoeftes, wensen en mogelijkheden achterhalen en we met deze kennis mensen optimaal kunnen ondersteunen om te groeien.

 

Verbinding

We willen een klik voelen. En probeer dat maar eens uit te leggen. Dat is haast onmogelijk. Die ‘klik’ zie je niet, maar voel je. En komt recht uit het hart. Het zorgt voor verbinding. En die verbinding zorgt ervoor dat je elkaar wilt begrijpen en zorgt voor de drive om het samen te doen. Samen streven we naar het beste resultaat.

Growth mindset

We kijken naar wat er wél kan en mogelijk is. ‘Kan niet, bestaat niet’ in onze ogen. Dit doen we met vertrouwen en volle overgave. Een ‘growth mindset’ is dan van groot belang. We staan onszelf toe om fouten te maken en ervan te leren. Om zo met elkaar grenzeloos te groeien.
 

 

Ownership

We voelen ons verantwoordelijk. We volgen trends en ontwikkelingen op het gebied van HR en nemen graag het initiatief om onze dienstverlening nog beter te maken. We stimuleren anderen om ook hun verantwoordelijkheden met een gezonde mate van zelfverzekerdheid aan te pakken. Zodat ze hun werk met passie, trots en toewijding kunnen uitvoeren. Net zoals wij dat doen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.