Onze labels

Onze labels

Al onze labels delen dezelfde kernwaarden. En voegen daar hun eigen, unieke kenmerken aan toe. Onze labels maken het mogelijk om onze missie en visie na te streven. 

 

In minder dan een decennium groeide detacheringsbureau NuFlex uit tot interim-specialist voor gemeenten in heel Nederland. Door de focus op talentontwikkeling kunnen ze bevlogen, betrokken en kundige mensen leveren. NuFlex ondersteunt dagelijks veel organisaties bij het maken van de meest optimale match tussen kandidaat en organisatie.


Lees meer

 

WerkmaX levert sinds 2009 vakkrachten voor de bouw, techniek, infra, schoonmaak, transport & logistiek, groen en productie. Inmiddels kent dit label 4 vestigingen in het noordoosten. Onze collega’s staan midden in de regio. Ze zijn betrokken en vinden persoonlijk contact met klanten, kandidaten én natuurlijk elkaar belangrijk. Lees meer

 

BouwMaten levert met name Oost-Europese vakkrachten voor de bouw, techniek, infra, schoonmaak, transport & logistiek, groen en productie. Onze collega’s in Arnhem hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze stropen de mouwen op en stoppen pas wanneer de klus geklaard is. Wat er ook gebeurt, BouwMaten levert!Lees meer

 

Oak zorgt voor goed en betrouwbaar werkgeverschap. Want we snappen dat je Oak werkt voor brood op de plank. Daarom moet de salaris- en andere administratie goed geregeld zijn. Zo bouw je vertrouwen op bij jouw werknemers. Oak ondersteunt je op maat. Onze collega’s nemen graag (een deel van) de backoffice, contractmanagement en/of het juridisch werkgeverschap uit handen.


Lees meer

 

Een betrouwbare en veilige werkplek. Daar hoort de juiste werkkleding bij. KR8 Werkkleding is een leverancier van werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierdoor kunnen onze en andere mensen doen waar ze goed in zijn, zonder zich zorgen te maken over hun veiligheid of uitstraling.  
Lees meer

 

Oak safety is de specialist op het gebied van industriële en maritieme (brand)veiligheid. Wij bieden onze medewerkers de kans om op vast contract, als uitzendkracht of als zzp'er namens ons te werken op projecten of op reguliere opdrachten bij interessante bedrijven: Shell, Exxonmobile, Ihc, Damen, Gunvor, Lyondell en Dow.  
Lees meer

 

Temporales is een Spaans recruitmentbureau en helpt Zuid-Europees talent aan relevant werk in Noord-Europa. Zij spelen hiermee in op de kloof tussen werkloosheid en personeelstekort in Europa. Temporales is ons nieuwste label en maakt ons een internationale organisatie. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op.


Lees meer

Zoek jij een baan bij een van onze bedrijven?

Start vandaag met je nieuwe job!

Vacatures zoeken

Alle vacatures

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.