De directie

De directie

Sinds 2021 bestaat onze directie uit Joost, Ronald en Dennis. Hieronder stellen we hen graag aan je voor. 

Joost Fiévez – CEO

Joost is een ondernemer in hart en nieren en afkomstig uit Breda. Inmiddels heeft hij 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. In 2016 richten hij Oak HRM op, het eerste label van de Ik Blink Groep. En om antwoord te geven op de steeds veranderende wereld, komen daar nog steeds labels bij. Alles om zijn missie na te streven: betekenisvol werk voor iedereen! Of je nu op zoek bent naar werk, een bedrijf leidt of één van zijn collega bent.

''Als zoon van een ondernemer haal ik het meeste plezier uit groei van de onderneming en van mensen. Een klant staat centraal maar onze mensen zijn heilig. Het grootste kapitaal in hen en onze flex- en detacheringskrachten. Ik geloof in een Europese arbeidsmarkt waarbij talentvolle medewerkers geholpen worden bij de opstart en verdere ontwikkeling van hun carrière, in Nederland en daarbuiten.''

 

 

Dennis Albinus – COO

Dennis is sinds 2006 ondernemer met een digitale roots. Hij ontwikkelde het CPC-model voor de arbeidsmarkt in Europa. Hiermee werd hij door KVK uitgeroepen tot “Meest Innovatieve Ondernemer’’ van Nederland. En later in 2011 werd hij onderscheiden door de Amerikaanse regering als een persoon met Extraordinary Ability in Business (o-1) vanwege een verandering binnen het digitale landschap in Nederland. Sinds januari 2022 heeft hij zich verbonden aan de Ik Blink Groep.

“Ik houd mij bezig met de operatie binnen onze organisatie. Ik geniet ervan om te zien dat onze medewerkers steeds meer ambassadeurs worden van de Ik Blink Groep. Dat betekent voor mij dat we goed bezig zijn. En daar zal ik mij dan ook altijd hard voor maken.”

Ronald Lith – CFO

Ronald is ruim 20 jaar geleden gestart bij een technisch detacheerder. Hier heeft hij vanuit zijn financiële rol een bijdrage geleverd aan de groei van dit bedrijf. Daar is zijn liefde ontstaan voor het ondernemerschap en de drive om organisaties te helpen groeien. Ronald heeft in zijn loopbaan verschillende financiële rollen gehad. Altijd in een context van transformatie en innovatie. Voor een M&A-traject draait hij zijn hand niet meer om. Ronald werkte bij bedrijven als ANWB en Allianz Partners. Halverwege het jaar 2021 maakte Ronald van KPMG de overstap naar de Ik Blink Groep.

“Finance als katalysator van ondernemerschap en verandering. Altijd in een context van transformatie en innovatie. Daar sta ik voor.''

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.